การจัดการเนื้อสัตว์ = Meat management / สัญชัย จตุรสิทธา.

By: สัญชัย จตุรสิทธา
Call number: 664.9 ส552ก 2547 Material type: BookBookPublisher: เชียงใหม่ : มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547Edition: พิมพ์ครั้งที่ 3Description: 170 หน้า : ภาพประกอบ, ตาราง ; 26 ซมISBN: 9746583697 :Other title: Meat managementSubject(s): เนื้อสัตว์ | เนื้อสัตว์ -- การจัดการ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
General Books General Books สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.9 ส552ก 2547 (Browse shelf) 1 Available 2000027516
General Books General Books สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.9 ส552ก 2547 (Browse shelf) 2 Available 2000027517

บรรณานุกรมและ ภาคผนวก.

There are no comments on this title.

to post a comment.