Normal view MARC view ISBD view

เทคโนโลยีการแช่แข็งอาหาร = Freezing technology of foods / สงวนศรี เจริญเหรียญ

By: สงวนศรี เจริญเหรียญ.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: กรุงเทพฯ : สำนักพิมพ์มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2558Edition: พิมพ์ครั้งที่ 2.Description: 305 หน้า : ภาพประกอบ ; 26 ซม.ISBN: 9786164061583 :.Other title: Freezing technology of foods.Subject(s): อาหารแช่แข็งCall number: 664.0285 ส142ท 2558
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
General Book General Book สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.0285 ส142ท 2558 (Browse shelf) 1 Available 3000011037
General Book General Book สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.0285 ส142ท 2558 (Browse shelf) 2 Checked out 27/12/2019 3000011038

บรรณานุกรมและดัชนี

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.