Normal view MARC view ISBD view

จุลชีววิทยาทางอาหาร = Food microbiology / ธารารัตน์ ชือตอฟ

By: ธารารัตน์ ชือตอฟ.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: กรุงเทพ ฯ : สำนักพิมพ์แห่งจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2558Description: 400 หน้า : ภาพประกอบ ; 26 ซม.ISBN: 9789740333937 :.Other title: Food microbiology.Subject(s): จุลชีววิทยาทางอาหาร | จุลินทรีย์ | อาหาร -- การเก็บและรักษา | อาหาร -- การตรวจสอบคุณภาพ | อาหารเป็นพิษCall number: 664.001579 ธ525จ 2558
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
General Book General Book สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.001579 ธ525จ 2558 (Browse shelf) 1 Checked out 25/05/2020 3000010539
General Book General Book สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.001579 ธ525จ 2558 (Browse shelf) 2 Available 3000010540

ดัชนี

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.