Normal view MARC view ISBD view

หลักการแปรรูปอาหารเบื้องต้น / นิธิยา รัตนาปนนท์

By: นิธิยา รัตนาปนนท์.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: กรุงเทพฯ : โอเดียนสโตร์, 2558Edition: พิมพ์ครั้งที่ 2.Description: 154 หน้า : ภาพประกอบ ; 24 ซม.ISBN: 9786165382670 :.Subject(s): อาหาร -- การเก็บและถนอมCall number: 664.028 น614ห 2558
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
General Book General Book สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.028 น614ห 2558 (Browse shelf) 1 Available 3000017283
General Book General Book สำนักวิทยบริการ (Center)
ชั้น 5 หนังสือทั่วไปภาษาไทย 500-900
664.028 น614ห 2558 (Browse shelf) 2 Available 3000017284

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.